top of page

Anbefalinger

I efteråret 2020 holdte Jeppe en

tre-dags workshop med scenekunstnerisk idé og projektudvikling for eleverne af Den Danske Scenekunstskole.

Image from iOS (4).jpg
jeppe pil.png

kristoffer eriknauer
nyuddannet ved den danske scenekunstskole

"I vores arbejde med Jeppe Pachaï oplevede jeg en overraskende bred skare af forskellige værktøjer, som man kunne vælge til og fra alt efter hvad der tændte en i en kreativ skabelsesproces.

Der var flere gange hvor jeg oplevede, at emner og spørgsmål der først forekom mig uoverskuelige eller svært tilgængelige, pludselig blev klare og håndgribelige. Arbejdet med Jeppe er meget “hands on” og den kronologiske rækkefølge og udvikling man arbejder i, passer enormt godt til en kunster der gerne vil udvikle selv.

 

Værktøjerne virker også til at kunne fungere i mange sammenhænge - ikke bare scenekunst, men en helt generel tilgang til nogle værktøjer, som de fleste mennesker ville få meget ud af.

 

Jeg synes desuden også, at det var inspirerende at arbejde med, da jeg fik en større tro på, at de projekter og ideer jeg gik rundt med kunne blive til en konkret virkelighed. Jeg vil bruge arbejdet fremadrettet og jeg føler mig ret klædt på til at indgå i en samtale og kreativt samarbejde mellem mine kommende kollegaer."

GUL.png

FØLG MED

... når vi har nyt om bogprocessen i form af workshops, lancering, udgivelser og generelle opture.

  • Sort Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

kontakt@kaosteater.dk
Kystvejen 23b
8000 Aarhus C
CVR: 43087479

  • Instagram
  • Facebook

Takotsubo på ARoS, Aarhus 2023

TAKOTSUBO - Når scenekunst og arkitektur mødes omkring hjertesorg.

I begyndelsen af 2023 udforskede Tegnestuen Rumgehør og et ungt hold af professionelle scenekunstnere med Kaosteater som co-producenter tematikken hjertesorg på ARoS. Her krydsede arkitektur og scenekunst klinger i et 4 uger langt projekt, som mundede ud i fire performative værker.


Holdet bestod af: Dramatiker Lin Melkane, sceneinstruktør Emil Rostrup, dramaturg Marieke Thorndal Asman, skuespiller Jeppe Pachaï, arkitekt Rasmus R. B. Maabjerg, kaospilot Victor Tambo, grafiker Mie Jakobsen.

bottom of page