PLANTE.png

.RAR, 2022

.RAR eller Rotating Art Residency er et projekt som ønsker at skabe midlertidige kunstkollektiver mellem Riga, Aarhus og Reykjavik. I starten af April gæstede .RAR Aarhus, og Kaosteater var inviteret med som undervisere. De deltagende fik et crash course i idégenerering og gode råd til realisering af deres fælles projekt - en eksperimenterende kunstudstilling på Galleri TESE.

1/5

Silkeborg Gymnasium, 2022

På Silkeborg Gymnasiums fagdag underviste Kaosteater eleverne fra de to dramahold, heriblandt nogle enkelte, som var med fra coronatidens zoomopkald. Eleverne fik en introduktion i vores idégenererings metoder med udgangspunkt i spørgsmålet: "Hvis der ingen grænser er, hvordan ser dit drømmeprojekt så ud?"

1/4

Den Danske Scenekunstskole, 2021

Den danske scenekunstskole har entreprenørskab som en del af deres bacheloruddannelse for skuespillere. To år i træk har Kaosteater været inviteret ind til at give skuespillerene på 2. året værktøjer til proces og projektledelse. Senest underviste vi på en bootcamp i Fredericia, hvor 28 skuespillerstuderende var samlet for samle kompetencer til at kunne realisere deres egne kunstneriske projekter i fremtiden.

1/7

Hoptrup Efterskole, 2021

På Hoptrup Efterskole havde vi fornøjelsen af at undervise 20 glade elever fra teaterlinjen. Workshoppen varede seks timer fordelt på to dage, og tog udgangspunkt i vores håndbog om idéudvikling.


Arbejdet udmundende sig i fire vidt forskellige forestillinger som blev vist til Efterskolernes Dag og som efterfølgende var på en miniturné.

1/6

Prolog Teater, 2021

Ved Prolog Teater i København underviste vi skuespillereleverne i idéudvikling.

Efter to dages undervisning + en prejecting session forinden, havde eleverne, fordelt i tre grupper, to uger til at producere en forestilling.

Kaosteater og et herligt publikum havde fornøjelsen af at opleve de færdige produkter, som hver især spillede samme aften på tre forskellige venues.

Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
1/7
Kaosteater - Logo final slim.png