top of page
HJERTER.png

Ambassadører & kaosteater netværk

Vil du/I være ambassadør?

Som ambassadør for Kaosteaters håndbøger kan
vi sammen synliggøre et netværk af vækstlags- og
egenproducerede scenekunstneriske projekter.
Hertil sprede budskabet om Kaosteaters virke.

Ambassadøren får:

  • 3 tilsendte Kaosteater håndbøger (Idéudvikling)

  • Hvoraf 1 er til ambassadøren og de 2 resterende er til videresalg

  • Foto og tekst på Kaosteaters hjemmeside.

  • Promovering af kommende forestilling skabt (helst med og også uden) værktøjer fra Kaosteater.

  • Promovering af teatertrup/projekt (hertil sende billede og tekst af person + projekt til Kaosteater, så vi ligeledes kan dele på vores platforme).

Ambassadøren skal:

  • Bruge Kaosteaters håndbøger i sit arbejds- og skolemæssige virke.

  • Promovere håndbøgerne på SoMe.

  • Videresælge håndbøger. Ved videresalg sælges håndbøgerne med rabat 179kr = 149kr, og kan betales direkte til Kaosteaters Mobilepay på tlf. 31 24 77 29

Kontakt os på: kontakt@kaosteater.dk

KAPOW.png

Johanne Fridahl Willmann
Teater- og Performancestudier, medstifter Teater Ider

"Det der er fantastisk ved det uafhængige scenekunst landskab og vækstlaget er den plads der er til at eksperimentere og “bare gøre”. Det er lidt sådan jeg selv er: “bare gøre”-agtig. og det var sådan jeg kom i gang med at skrive mine egne tekster, sætte gang i mine egne koncepter og eller instruere mine egne ideer. Det kommer hurtigt til at lyde som om en-persons job, men det er det langt fra. Og det er den anden ting jeg elsker ved scenekunst miljøet. Her er så mange inspirerende mennesker, der ligesom mig har smag for “bare gøre”-tingen. og sådan startede vores teaterforening. - som et “sted” vi kunne mødes og hjælpe hinanden, og styrke hinandens projekter."

TEATER I DER

Teater I DER er en ung teaterforening, som arbejder tværkunstnerisk og -æstetisk gennem en eksplorativ tilgang.

I DER er oprettet til og for os. Det er her vi samles om det vi brænder for. Vi er fælles om at synes scenekunst og det at skabe kreative projekter er spændende - om man så er skuespiller, koreograf, grafiker eller skribent.

Der er fokus på at kunne give plads til at lære og eksperimentere. Alle i vores forening er derfor velkomne til at starte og byde ind med ideer og projekter, da vi har lyst til at hjælpe hinanden til både at lære, men også komme i mål med hvad vi sætter os for.

277315907_647428253032957_5418587875804997022_n.jpg

I DER sigter ikke efter én bestemt form for æstetik eller retning inden for scenekunsten. Det er INTERESSEN og LYSTEN der styrer. Med denne tilgang har teateret løbende udviklet et broget og farverigt repertoire bestående af klassisk teater, performance kunst, video værker og eksperimenterende værksteder. Menneskene skaber æstetikken og retningen.

IMG_9217.JPG

Dagligstue teatret

Dagligstueteatret er en gruppe ambitiøse unge mennesker, der brænder for kunsten. Foreningen blev skabt med henblik på at danne  rum for projekter og kunst til unge i Aarhus og omegn. Vi vil give en plads til unge i vækstlaget og give dem mulighed for at udfolde sig kreativt. Teater betyder "et sted og se fra", og vi arbejder med alle former for kunst: teater, film, musik og meget mere.


Læs mere på vores hjemmeside: www.dagligstueteatret.webnode.dk

bottom of page