top of page

VÆRKTØJER for SCENEKUNST

Kaosteater skaber håndbøger og tilbyder workshops i idéudvikling og projektrealisering indenfor kulturelle discipliner - men med forkærlighed for scenekunsten.

Missionen

For at kunne udvikle et slagkraftigt kunstnerisk koncept er værktøjer og strukturer til uddybelse af ideer og ambitioner altafgørende for, om et projekt vil opnå støtte fra fonde og indgå partnerskaber med erhvervslivet og teaterscener. Og mens flere scenekunstnere er på dagpenge og har karrieren som udøvende på standby, er det os en gåde, at der ikke bliver fokuseret mere på at give redskaber, som kan motivere og inspirere scenekunstnere til at skabe egne produktioner. Det vil vi gøre noget ved!

 

Kaosteater drømmer om at skabe en forandring i feltet for scenekunst, hvor flere mindre aktører kommer på banen og derved skaber flere jobs og mere diversitet blandt landets scenekunst produktioner. Den drøm forfølger vi med en række håndbøger som skal gå hele vejen rundt om den scenekunstneriske proces - fra idé og praktik til strategi, branding og fundraising til ledelse.

Vores håndbøger ‘Idéudvikling’ og 'Realisering & Fundraising' er allerede på gaden og giver skuespillere, teaterelever og andre scenekunstnere redskaberne til at tage de første spadestik i den kunstneriske muld.

Visionen 2024
Goal Hierarchy 2024
gul2_edited_edited.png
IMG_7905.jpg

HER ER VI

Cille Rund.png
KAOS TEATER M OS_edited.png

JEPPe Pachaï

Daglige drift

jeppe@kaosteater.dk

+45 31 24 77 29

Cecilie Reshide

Daglige drift
cecilie@kaosteater.dk
+45 26 2916 27

kristian.jpg

Kristian Herlev

Daglige drift

kristian@kaosteater.dk

+45 28 97 14 23

A022199-R1-15-22.jpg

Mie Jakobsen

Grafik og bogproduktion

bottom of page