workshops

PLANTE.png

Anbefalinger

I efteråret 2020 holdte Jeppe en

tre-dags workshop med scenekunstnerisk idé og projektudvikling for eleverne af Den Danske Scenekunstskole.

Image from iOS (4).jpg
jeppe pil.png

kristoffer eriknauer
elev ved den danske scenekunstskole

"I vores arbejde med Jeppe Pachaï oplevede jeg en overraskende bred skare af forskellige værktøjer, som man kunne vælge til og fra alt efter hvad der tændte en i en kreativ skabelsesproces.

Der var flere gange hvor jeg oplevede, at emner og spørgsmål der først forekom mig uoverskuelige eller svært tilgængelige, pludselig blev klare og håndgribelige. Arbejdet med Jeppe er meget “hands on” og den kronologiske rækkefølge og udvikling man arbejder i, passer enormt godt til en kunster der gerne vil udvikle selv.

 

Værktøjerne virker også til at kunne fungere i mange sammenhænge - ikke bare scenekunst, men en helt generel tilgang til nogle værktøjer, som de fleste mennesker ville få meget ud af.

 

Jeg synes desuden også, at det var inspirerende at arbejde med, da jeg fik en større tro på, at de projekter og ideer jeg gik rundt med kunne blive til en konkret virkelighed. Jeg vil bruge arbejdet fremadrettet og jeg føler mig ret klædt på til at indgå i en samtale og kreativt samarbejde mellem mine kommende kollegaer."

Hos Kaosteater tilbyder vi workshops til både studerende, skoler, teatergrupper og kulturinstitutioner.


Der findes ikke to ens projekter, og derfor tilbyder Kaosteater heller ikke en ’one-size-fits-all workshop’. Vi sigter derimod efter at skræddersy alle vores workshops efter netop jer og jeres projekts behov.

 

Om I skal til at søsætte et nyt projekt og er interesseret i at få kreativ sparring til hjælp i jeres idéudvikling, er interesseret i at lære konkrete værktøjer til hvordan i gør jeres koncept knivskarpt og giver det en retning, eller om i blot ønsker at lære noget om at producere scenekunst fra bunden, så er vi klar til at hjælpe!

 

Her på siden kan du se og læse mere om de workshops vi har afholdt.

Kontakt os til en snak om jeres projekt, og få et uforpligtende workshoptilbud.

HJERTER.png
 

tidligere arbejde

 

Hoptrup Efterskole, 2021

På Hoptrup Efterskole havde vi fornøjelsen af at undervise 20 glade elever fra teaterlinjen. Workshoppen varede seks timer fordelt på to dage, og tog udgangspunkt i vores håndbog om idéudvikling.


Arbejdet udmundende sig i fire vidt forskellige forestillinger som blev vist til Efterskolernes Dag og som efterfølgende var på en miniturné.

1/6

Prolog Teater, 2021

Ved Prolog Teater i København underviste vi skuespillereleverne i idéudvikling.

Efter to dages undervisning + en prejecting session forinden, havde eleverne, fordelt i tre grupper, to uger til at producere en forestilling.

Kaosteater og et herligt publikum havde fornøjelsen af at opleve de færdige produkter, som hver især spillede samme aften på tre forskellige venues.

Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
Prolog Teater
Prolog Teater

press to zoom
1/7